Succesvol uw huis verkopen in Eerbeek of omgeving

Bent u woonachtig in Eerbeek of omstreken en bent u toe aan een grotere woning? Zou u liever in een andere stad wonen, wegens sociale of werk gerelateerde redenen? Of vindt u het wellicht gewoon leuk om een andere woning in te trekken? Het kunnen allemaal redenen zijn om te gaan verhuizen. U staat nu voor de beslissing uw huis te verkopen in Eerbeek of omgeving. Daarvoor een makelaar inschakelen maakt het een stuk eenvoudiger. Wij helpen en begeleiden u graag bij deze belangrijke gebeurtenis en zijn ervan overtuigd dat onze manier van werken altijd slaagt. Dat lijkt misschien wat stellig maar wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en ons uitstekende netwerk zorgen voor het beste resultaat.

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat een huis verkopen in Eerbeek of omgeving een bijzonder moment is voor u. Door de spanning, de verwachtingen en de veranderingen die voor de deur staan, willen emoties nog wel eens opspelen. Wij begrijpen dat. Maar minstens zo belangrijk: wij houden ook het hoofd koel. Zo kunnen we bij de verkoop van uw huis namens u onderhandelen met de kopende partij. Het is onze verantwoordelijkheid om er voor u het maximale uit te halen. Misschien hebben wij de koper van uw woning al via ons concept ikstragraagvooraan.nl

Een huis verkopen in Eerbeek, Brummen, Loenen, Empe, Hall of Tonden met een verkoopmakelaar van Gert-Jan Scholten Makelaardij

Als u uw huis wilt verkopen in Eerbeek of omgeving wilt u het liefst een makelaar aan uw zijde die bekend is met de dorpen in uw regio. Wij zijn bekend met heel de regio maar zeker wanneer uw huis in Eerbeek staat weten potentiële kopers uw woning via ons te vinden. Ons kantoor is gelegen direct aan de rotonde aan de drukke Loenenseweg.

Wij zijn daar een echt begrip in het dorp met ons 1,75 meter grote Led scherm waar uw woning 24 uur poer dag op gepresenteerd wordt. Omdat ons kantoor aan de drukste toegangsweg ligt komt iedereen die het dorp binnen rijdt langs ons kantoor. Een aantal medewerkers van ons kantoor zijn geboren en getogen in Eerbekenaren waardoor zij een persoonlijke lokale binding met het dorp hebben en er goed de weg weten. Feitelijk wordt elk huis dat wij voor onze klanten verkopen landelijk aangeboden. Hiervoor gebruiken wij ons eigen netwerk en natuurlijk de best bezochte huizensite van het land Funda.

De markt is altijd is verandering en doet dit snel. Wij zorgen altijd dat onze dienstverlening zo actueel als mogelijk is en passen deze waar nodig aan. Zo hebben wij ruime openingstijden en zijn we ook ’s avonds en op zaterdagen geopend. Door de jaren heen hebben we onze dienstverlening met betrekking tot het huis verkopen in Eerbeek steeds verder geprofessionaliseerd. Klanten gaan meer van ons eisen, de processen die bij het kopen of verkopen van een huis komen kijken worden steeds ingewikkelder en de markt wordt steeds hardnekkiger. Daarom scholen wij onze makelaars en medewerkers voortdurend bij en zorgen we dat we op diverse gebieden ervaring opdoen. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Gratis waardebepaling via Gert-Jan Scholten Makelaardij

Natuurlijk vragen wij voor het huis verkopen te Eerbeek of omgeving een vergoeding. Dit wordt in de makelaardij courtage genoemd. Dit is een vooraf met u besproken percentage van de verkoopprijs of een vast bedrag. De courtage moet u echter niet zien als kostenpost maar als een investering. U kunt gebruik maken van onze kennis en wij onderhandelen voor u. Daarmee bespaart u uiteindelijk op de kosten, uw voordeel is vaak een veelvoud van de courtage.

Bij het huis verkopen in Eerbeek kiezen wij voor een benadering zonder poespas. Kijk alleen al naar ons duidelijke stappenplan. Met een no-nonsense houding zorgen wij ervoor dat u goed woont. Nu en in de toekomst. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Wij plannen graag een gratis en vrijblijvend waardebepaling van uw huis in.

Vraag een gratis waardebepaling aanNeem contact op met ons