Over ons

Gert-Jan Scholten Makelaardij is een jonge en dynamische makelaardij die sinds 2015 gevestigd is aan de Loenenseweg 121 in Eerbeek. De makelaardij is opgericht door Gert-Jan Scholten wegens zijn passie voor het vak van makelaar.

Wij bewerken de woningmarkt op een vernieuwende en onderscheidende manier hetgeen inhoudt dat wij het anders doen dan onze collega’s. Wie wil er nou niet zichtbaar zijn in ons grote 1,75 meter Led scherm aan de drukste toegangsweg van Eerbeek?

Wij zijn het enige kantoor in de regio dat van iedere woning een persoonlijke woningvideo maakt. Waarom een video? Onderzoek heeft aangetoond dat een video zorgt voor een snellere verkoop (betere ranking op Funda) en een hogere opbrengst, immers een video zegt meer dan 1000 woorden.

Heeft u al eens een kijkje genomen op onze website ikstagraagvooraan.nl/eerbeek? Via deze site schrijven veel woningzoekers zich bij ons in. Misschien hebben wij de koper van uw woning ook al. Doe daar uw voordeel mee!

Onafhankelijk hypotheekadvies bieden we ook aan zodat u alles onder 1 dak kunt regelen.

Nieuwsgierig naar onze pro actieve werkwijze? Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u op de koffie om erover te praten.

Wat klanten over ons zeggen:

Klantbeoordeling verkoop 9,1 bron Funda

Klantbeoordeling aankoop 8,9 bron Funda

Klantbeoordeling hypotheek 9,5 bron advieskeuze

Bekijk ons team Neem contact met ons op
team