Zal ik u helpen bij de verkoop van uw woning?

U staat nu voor de beslissing uw huis te verkopen. Wij helpen en begeleiden u graag bij deze belangrijke gebeurtenis.

Waarom?

Wij zijn ervan overtuigd dat onze manier van werken altijd slaagt. Dat lijkt misschien wat stellig, maar wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en het uitstekende netwerk van zowel de makelaar als van VBO zorgen voor het beste resultaat.

Een makelaar met emotie (maar ook niet te veel)

Wij beseffen ons dat een huis verkopen een bijzonder moment is. Door de spanning, de verwachtingen en de veranderingen die voor de deur staan, willen emoties nog wel eens opspelen. Wij begrijpen dat. Maar minstens zo belangrijk: wij houden het hoofd koel. Zo kunnen we bij de verkoop van uw huis namens u onderhandelen met de kopende partij. Het is onze verantwoordelijkheid om er voor u het maximale uit te halen.

Ervaren verkopers, specialist in Eerbeek en omstreken

Wij zijn gevestigd in Eerbeek maar zijn daarnaast ook bekend met de omliggende plaatsen als Brummen, Loenen, Laag Soeren en Dieren maar zeker wanneer uw huis in Eerbeek staat weten potentiële kopers uw woning via ons te vinden. Feitelijk wordt elk huis dat wij voor onze klanten verkopen landelijk aangeboden. Hiervoor gebruiken wij ons netwerk en natuurlijk de best bezochte huizensite van het land Funda.

Direct (en gratis) aan de slag

Wilt u weten wat uw huis waard is maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling. Als u een afspraak maakt krijgt u meteen nuttige informatie over de verkoopstrategie en andere handige tips.

Wij helpen u geld besparen

Wij vragen voor de verkoopbemiddeling een vergoeding. Dit wordt in de makelaardij courtage genoemd. Dit is een vooraf met u besproken percentage van de verkoopprijs of een vast bedrag. De courtage moet u echter niet zien als kostenpost maar als een investering. U kunt gebruik maken van onze kennis en wij onderhandelen voor u. Daarmee bespaart u uiteindelijk op de kosten , uw voordeel is vaak een veelvoud van de courtage.

Gert-Jan Scholten Makelaarij, (Ge)woon goed

Wij kiezen voor een benadering zonder poespas. Kijk alleen al naar ons duidelijke stappenplan. Met een no-nonsensehouding zorgen wij ervoor dat u goed woont. Nu en in de toekomst.

Laatste nieuws

Recent bekeken