Nieuwbouw

Nieuwbouw financieren?

In Eerbeek zijn er enkele locaties waar nieuwbouwwoningen verrijzen. Denk aan een wijk als de Lombok en enkele inbreidingslocaties.

Kom gerust eens bij ons op gesprek indien je meer informatie wilt over de aankoop van een nieuwbouwwoning. Wij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden qua hypotheek en over wat er komt kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in het algemeen.

Wij geven graag antwoord op vragen als wat is bouwrente en wat is renteverlies tijdens de bouw enz.

Projectmatige nieuwbouw, zelfbouw of bouw in eigen beheer?

Wij hebben veel ervaring met projectmatige nieuwbouw maar ook met zelfbouw. Van zelfbouw is sprake indien je zelf een kavel koopt waarop je je eigen ontwerp bouwt. Wij vertellen in het gesprek wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van een kavel en waar je op moet letten bij de financiering daarvan. Indien je zelf je eigen woning wilt bouwen dan praat je over bouw in eigen beheer.

Groene rentekorting

Een aantal geldverstrekkers waar wij mee samenwerken bieden een zogenoemde ‘groene rentekorting’ aan. Met deze groene rentekorting wordt korting verkregen op de hypotheekrente als er een energiezuinige nieuwbouwwoning wordt aangekocht. Wij adviseren u graag naar de beste hypotheek met de laagste lasten!

Meer lenen bij een energiezuinige woning

Wij hebben ook een aantal geldverstrekkers waarbij je €9000,- meer kan lenen als de nieuwbouwwoning aan bepaalde eisen voldoet en je mag zelfs €27.000,- meer lenen als het een z.g.n. nul op de meter woning is. (een energie neutrale woning).

Onze makelaars, taxateurs en hypotheekadviseurs kennen de weg als het gaat om de aankoop en de financiering van uw nieuwbouwwoning.

Meer informatie over een nieuwbouw hypotheek?

Neem contact met ons op