Beschrijving

Deze ruime vrijstaande woning met 3 slaapkamers is op steenworp afstand gelegen van het bos en dichtbij alle voorzieningen die Eerbeek biedt. De woning beschikt over ca. 119 m2 woonoppervlakte  en is over de volledige breedte uitgebouwd op zowel de begane grond als de verdieping. Daarnaast is een royaal perceel aanwezig ter grootte van 355 m2.
Eerbeek biedt een uitgebreid winkelbestand en lagere en middelbare scholen zijn op korte afstand aanwezig. Eerbeek ligt zeer centraal ten opzichte van Apeldoorn, Arnhem, Zutphen en Deventer met een reisafstand van maximaal 30 minuten per auto. De afstand van zowel de A50 als de A12 bedraagt slechts 8 km.

Indeling:
Vanaf de oprit loopt u richting de entree. Vanuit de entree is toegang tot het toilet, de kelder, de woonkamer en de gesloten keuken. Het toilet is betegeld en beschikt over een fonteintje. De kelder biedt extra bergruimte en is ca. 6 m2.

Bij binnenkomst van de woonkamer valt gelijk op hoe licht de woning is door de grote raampartijen. In de ruime woonkamer is ook een gashaard aanwezig, tevens een doorgeefluik waar u 
vanuit de woonkamer gelijk contact heeft met de keuken. De gesloten keuken heeft een inductie kookplaat, voldoende opbergruimte en de noodzakelijke inbouwapparatuur. 

De uitbouw/eetkamer aan de achterzijde is gelijk aan de volledige breedte van de woning. Achter de uitbouw/eetkamer ligt gelijk de serre met uitzicht op de royale achtertuin. Daarnaast is hier een praktische bijkeuken aanwezig met een tuindeur.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig, twee badkamers en een werkplek. De kleine badkamer bevindt zich aan de straatzijde van de woning. Deze nu nog jaren ‘70 badkamer leent zich goed om te moderniseren, in te richten als was-/droog ruimte of los toilet op de eerste verdieping. 

Alle slaapkamers beschikken over kunststofkozijnen voorzien van dubbelglas. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de tuinzijde van woning in de nabijheid van de grote tweede badkamer. Op de ruime overloop is tevens een extra werkplek aanwezig, deze behoort officieel niet tot de slaapkamers.

De tweede badkamer is volledig betegeld en geeft toegang tot een balkon. De badkamer beschikt over een wastafel, ligbad (met douchefunctie), bidet en zwevend toilet. Boven de gehele verdieping is een praktische bergvliering aanwezig. 

De ruime, zuidelijk georiënteerde, tuin heeft genoeg mogelijkheid voor het creëren van meerdere zithoekjes waar u maximaal van de zon kan genieten. Daarnaast is hier een houten garage aanwezig ter grootte van ca. 20 m2, voorzien van elektra en een elektrisch bedienbare roldeur. 

Deze ruime vrijstaande woning in rustige gelegen wijk biedt enorm veel mogelijkheden. 

Bent u enthousiast geworden maar dan zo snel mogelijk contact op met uw dorpsmakelaar!

Kenmerken