Wie zijn wij

Over ons

Gert-Jan Scholten Makelaardij is een jonge en dynamische makelaardij die sinds 2015 gevestigd is aan de Loenenseweg 121 in Eerbeek. De makelaardij is opgericht door Gert-Jan Scholten wegens zijn passie voor het vak van makelaar.

Wij bewerken de woningmarkt op een vernieuwende en onderscheidende manier hetgeen inhoudt dat wij het anders doen dan onze collega’s. Wie wil er nou niet zichtbaar zijn in ons grote 1,75 meter Led scherm aan de drukste toegangsweg van Eerbeek?

Verandering van de markt

Wij zijn het enige kantoor in de regio dat van iedere woning een persoonlijke woningvideo maakt. Waarom een video? Onderzoek heeft aangetoond dat een video zorgt voor een snellere verkoop (betere ranking op Funda) en een hogere opbrengst, immers een video zegt meer dan 1000 woorden.

Heeft u al eens een kijkje genomen op onze website ikstagraagvooraan.nl/eerbeek? Via deze site schrijven veel woningzoekers zich bij ons in. Misschien hebben wij de koper van uw woning ook al. Doe daar uw voordeel mee!

Onafhankelijk hypotheekadvies bieden we ook aan zodat u alles onder 1 dak kunt regelen.

Nieuwsgierig naar onze pro actieve werkwijze? Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u op de koffie om erover te praten.

Adam Hague (RM)

Register Makelaar (RM)

Mijn naam is Adam Hague, 31 jaar en eigenaar van Gert-Jan Scholten Makelaardij. Geboren en getogen Engelsman (Sheffield), woonachtig in Apeldoorn met mijn partner Argiel en twee dochters Kiana (2) en Kalea (1).

In de afgelopen tien jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de vastgoedbranche. Na het afronden van mijn HBO Vastgoed & Makelaardij ben ik vanuit de woningmakelaardij (RSH Makelaars Apeldoorn) als vastgoedadviseur gestart voor DTZ Zadelhoff. Gedurende deze periode heb ik naast het succesvol afronden van mijn traineeship diverse zakelijke vastgoedtransacties mogen begeleiden. waaronder: vastgoedbeleggingen, transformatieobjecten, verhuur-/verkoop. Na het fuseren van DTZ Zadelhoff met Cushman & Wakefield ben ik verantwoordelijk geworden voor een grote industriële vastgoedportefeuille in Oost Nederland. De wens om zaken te doen met particulieren in combinatie met het ondernemerschap heeft ertoe geleid dat ik weer actief ben in de woningmakelaardij.

adam@gjsmakelaardij.nl
+31623616194

Denica Aalbers-Huiskamp

Commercieel medewerker binnendienst

Mijn naam is Denica Aalbers–Huiskamp, 46 jaar en woonachtig in Eerbeek. Ik ben getrouwd met Maurice en samen hebben wij drie zonen Jake (18) Max-Julian (16) en Thomas (13).

Ik ben werkzaam als commercieel medewerker bij Gert-Jan Scholten makelaardij en ben begonnen aan de opleiding assistent-makelaar. Verder heb ik 16 jaar werkervaring als makelaar in Marbella in Zuid-Spanje. Buiten het werk kan je mij het aller gelukkigst maken in het zonnetje op het terras met een glas wijn erbij.

Of het nu in Marbella of Eerbeek of omgeving is, ik vind het erg leuk om mensen te kunnen begeleiden in het verkoop of aankoop proces en te helpen tijdens een zoektocht naar het perfecte huis!

denica@gjsmakelaardij.nl
0313-652425

Dennis Hendriksen

Hypotheekadviseur

Mijn naam is Dennis Hendriksen, ik ben 44 jaar, geboren en getogen in Apeldoorn en ik ben getrouwd met de zus van Gert-Jan. Ik heb met mijn vrouw Marieke 2 dochters Isa (11) en Fenna (9). Wij wonen inmiddels al 14 jaar in een fijne nieuwbouwwoning in Groot Zonnehoeve in Apeldoorn.

Vanaf 2018 ben ik na het overlijden van mijn zwager Gert-Jan mede eigenaar geworden van Gert-Jan Scholten makelaardij. Ik help onze relaties bij de advisering en keuze m.b.t. een passende hypotheek en aanverwante verzekeringen. Ons NVM kantoor biedt alle diensten onder 1 dak, aankoop, verkoop, taxaties, hypotheken en verzekeringen.

Gratis en vrijblijvend kennis maken? Ik begroet u graag bij ons op kantoor.

dennis@gjsmakelaardij.nl
0313652425

Kiona Aipassa

Commercieel medewerker binnendienst

Mijn naam is Kiona Aipassa, 42 jaar en woon samen met mijn kinderen Jaden (24), Lenny (10) en Ziggy (8) en Yuna de hond in het mooie Eerbeek.

Van hardlopen en mountainbiken op de Veluwe en af een toe een Hyrox race word ik als sportieveling bijzonder blij. En wanneer er naast het zorgen voor de kinderen , werken en sporten nog tijd over is kan je me vinden in de natuur of met een goed boek op de bank, maar ……… een gezellig samenzijn op het terras sla ik ook zeker niet af. Ook reizen is iets wat ik graag doe en dan ben ik het liefst te vinden onder water om daar te genieten van al het moois.

De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest in de bouw-/ontwikkeling sector en ben opgeleid tot werkvoorbereider & calculator. Deze kennis uit de bouwsector komt goed van pas in mijn huidige functie als commerciële medewerker binnendienst bij Gert- Jan Scholten Makelaardij.

kiona@gjsmakelaardij.nl

0313 - 65 24 25