Taxaties

Uw woning laten taxeren door een taxateur te Eerbeek

Wilt u een taxateur in Eerbeek inschakelen? Bijvoorbeeld als u binnenkort wilt verhuizen naar een andere woning. Over het algemeen betekent dit dat u uw woning in Eerbeek moet gaan verkopen. Hoe weet u welke prijs u daarvoor moet vragen?

Het liefst vraagt u natuurlijk een prijs die de waarde van uw woning op de markt op juiste wijze representeert. Een taxateur te Eerbeek van Gert-Jan Scholten makelaardij kan u daarbij helpen.

Bij een woning taxatie in Eerbeek wordt ingeschat hoeveel uw woning waard is. Waar een makelaar slechts een waardebepaling kan geven, kan een taxateur te Eerbeek uw woning daadwerkelijk op waarde inschatten. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de staat van uw huis, de grootte van uw huis en de indeling daarvan, de materialen die bij de constructie van het huis gebruikt zijn (alsmede de kwaliteit daarvan) en de energiezuinigheid van uw woning. Ook worden rechten zoals een erfpacht meegewogen, de ligging van de woning en de huidige situatie op de markt.

Schakel direct onze deskundige hulp in en verkoop uw woning zo succesvol en spoedig mogelijk. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Huis laten taxeren in Eerbeek en omgeving

Een taxatie is van belang bij zowel de aankoop als verkoop van uw huis. Wie zijn huis wilt verkopen dient daarvoor een juiste prijs te vragen. Onze erkende taxateurs te Eerbeek kunnen u daarbij helpen door de waarde van uw woning in te schatten.

Ook bij de aankoop van een woning is een taxatierapport noodzakelijk. Dit rapport is namelijk vereist voor de aanvraag van een hypotheek. Gert-Jan Scholten makelaardij kan voor u een taxateur in Eerbeek regelen. We spreken dan een tijdstip af waarop de taxatie zal plaatsvinden, waarop de taxateur in Eerbeek bij de woning zal langskomen en zijn bevindingen in een rapport zal vastleggen.

Een taxateur in Eerbeek van Gert-Jan Scholten makelaardij

Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper, maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding of beƫindiging samenleving kan een taxatie tevens van belang zijn.

De resultaten van de taxatie worden door de taxateur te Eerbeek in een rapport vastgelegd. Onze rapporten worden door een specialistische taxateur in Eerbeek uitgevoerd en door alle marktpartijen geaccepteerd. Onze rapporten worden gevalideerd door erkende validatie instituten, zoals het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Taxateursunie.

NHG-rapport

Als u een woning koopt, kunt u een hypotheek met NHG afsluiten als het hypotheekbedrag lager of gelijk is aan de kostengrens. Aan een NHG-rapport zitten verschillende eisen verbonden. Onze taxateur in Eerbeek kan u helpen met de NHG taxatie en het NHG-rapport, de voordelen en de kosten die hier bij komen kijken.

Overige diensten

Gert-Jan Scholten makelaardij staat op meer gebieden van de woningmarkt voor u klaar. Niet alleen voor de taxatie van uw huis, maar ook de verkoop van uw huis, een huis kopen of financieel advies. U vindt hier al heel veel informatie over op de website maar de beste begeleiding hebt u pas met een persoonlijk gesprek.

Ja, ik wil mijn woning laten taxeren!

Wilt u uw woning laten taxeren door een taxateur in Eerbeek? Gert-Jan Scholten makelaardij helpt u graag verder. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om verder te informeren, informatie te krijgen over taxatie tarieven, of om een afspraak te maken.

U kunt een bericht achterlaten door middel van het contactformulier op onze website. Ook zijn we telefonisch te bereiken op 0313-652425

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
0313 - 65 24 25