Verkoopbegeleiding

Zorgeloos een huis verkopen in Eerbeek met Gert-Jan Scholten Makelaardij, Klantbeoordeling 9,9 bron: funda

Bent u woonachtig in Eerbeek of omstreken en bent u toe aan een grotere woning? Zou u liever in een andere stad wonen, wegens sociale of werk gerelateerde redenen? Of vindt u het wellicht gewoon leuk om een andere woning in te trekken? Het kunnen allemaal redenen zijn om te gaan verhuizen. Wij helpen en begeleiden u graag bij deze belangrijke gebeurtenis en zijn ervan overtuigd dat onze manier van werken altijd slaagt. Dat lijkt misschien wat stellig maar wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en ons uitstekende netwerk zorgen voor het beste resultaat.

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat het verkopen van een huis een bijzonder moment is. Door de spanning, de verwachtingen en de veranderingen die voor de deur staan, willen emoties nog wel eens opspelen. Wij begrijpen dat. Maar minstens zo belangrijk: wij houden ook het hoofd koel. Zo kunnen we bij de verkoop van uw huis namens u onderhandelen met de kopende partij. Het is onze verantwoordelijkheid om er voor u het maximale uit te halen. Misschien hebben wij de koper van uw woning al via ons concept ikstragraagvooraan.nl

Een huis verkopen in Eerbeek, Brummen, Loenen, Empe, Hall of Tonden met een verkoopmakelaar van Gert-Jan Scholten Makelaardij

Wij zijn bekend met heel de regio maar zeker wanneer uw huis in Eerbeek staat weten potentiële kopers uw woning via ons te vinden. Ons kantoor is gelegen direct aan de rotonde aan de drukke Loenenseweg.

Wij zijn een begrip in het dorp met ons 1,75 meter grote Led scherm waar uw woning 24 uur per dag op gepresenteerd wordt. Omdat ons kantoor aan de drukste toegangsweg ligt komt iedereen die het dorp binnen rijdt langs ons kantoor. Een aantal medewerkers van ons kantoor zijn geboren en getogen Eerbekenaren waardoor zij een persoonlijke lokale binding met het dorp hebben en er goed de weg weten. Feitelijk wordt elk huis dat wij voor onze klanten verkopen landelijk aangeboden. Hiervoor gebruiken wij ons eigen netwerk en natuurlijk de best bezochte huizensite van het land Funda.

Persoonlijke Woningvideo van uw woning

Wij maken van iedere woning die wij in de verkoop krijgen een woonvideo. Onderzoek heeft aangetoond dat een video zorgt voor een snellere verkoop (door een betere ranking op Funda) en een hogere opbrengst, immers een video zegt meer dan 1000 woorden. Dat wil u toch ook?

De markt is altijd in verandering en doet dit snel. Wij zorgen altijd dat onze dienstverlening zo actueel mogelijk is en passen deze waar nodig aan. Zo hebben wij ruime openingstijden en zijn we ook ’s avonds en zaterdag op afspraak geopend. Door de jaren heen hebben we onze dienstverlening steeds verder geprofessionaliseerd. Klanten gaan meer van ons eisen, de processen die bij het kopen of verkopen van een huis komen kijken worden steeds ingewikkelder en de markt wordt steeds hardnekkiger. Daarom scholen wij onze makelaars en medewerkers voortdurend bij en zorgen we dat we op diverse gebieden ervaring opdoen. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Neem contact met ons op

Gratis waardebepaling via Gert-Jan Scholten Makelaardij

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Plan dan via het onderstaande contactformulier een gratis waardebepaling in zodat wij contact met u op kunnen nemen voor een vrijblijvende afspraak.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
0313 - 65 24 25