Aankoopbegeleiding

Zorgeloos een huis kopen in Eerbeek met Gert-Jan Scholten Makelaardij, Klantbeoordeling 9,9 bron: funda

Bent u van plan om te gaan verhuizen omdat u graag in een grotere woning wil wonen? Wilt u een huis kopen in Eerbeek of omgeving omdat u van het dorp houdt of juist vanwege uw werk? Of bent u om een andere reden op zoek naar een nieuwe woning?

Wat de reden dat u wilt gaan verhuizen ook is, Wij zijn u graag van dienst als u een huis wilt kopen in Eerbeek. Met een deskundige makelaar aan uw zijde die u begeleidt en adviseert wordt het hele koop proces een stuk prettiger. Wij hebben het volste vertrouwen in onze manier van werken. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor een optimaal resultaat kunnen zorgen door middel van een persoonlijke benadering, het hanteren van korte communicatielijnen en het gebruik van ons netwerk.

Verandering van de markt

Waar jarenlang de verkopers aan de macht waren ten gevolge van de historisch lage hypotheekrente zien we nu dat de rente de laatste maanden fors is gestegen. Woningen worden daardoor minder betaalbaar hetgeen kan leiden tot minder vraag en zelfs een prijscorrectie. Inmiddels zien we het aanbod van te koop staande huizen ook toenemen. Voor kopers is dat prettig want er is meer keuze maar het blijft belangrijk om de juiste keuze te maken en u te laten bij staan door een professional.

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat een huis kopen in Eerbeek of omgeving een bijzonder moment voor u is. Door de spanning, de verwachtingen en de veranderingen die voor de deur staan willen emoties nog wel eens opspelen. Wij begrijpen dat. Maar minstens zo belangrijk: wij houden ook het hoofd koel. Zo kunnen we bij het aankopen van uw droomhuis namens u onderhandelen met de verkopende partij. Het is onze verantwoordelijkheid om de reële waarde van het huis bij het bieden niet uit het oog te verliezen. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Klanten beoordelen onze dienstverlening met gemiddeld een 8,9

NVM makelaar

Wanneer u in zee gaat met een aankoopmakelaar, wilt u zeker weten dat de makelaar uw belangen behartigt en niet die van de verkoper. Een NVM makelaar in Eerbeek houdt zich altijd aan de NVM- Erecode. Bovendien bent u verzekerd van een goed opgeleide specialist met uitvoerige kennis van zijn of haar vakgebied.

Onze aankoopmakelaars zijn immers verplicht om hun kennis up-to-date te houden. Ten slotte doen de aankoopmakelaars op allerlei terreinen ervaring op.

Neem contact met ons op

Gegarandeerd aankoopsucces met ikstagraagvooraan.nl

Ikstagraagvooraan.nl is een initiatief van ons kantoor. Veel mensen lukt het niet om zelf een passende woning te vinden. Dat komt omdat er veel meer vraag dan aanbod is in bijna alle prijs segmenten van de woningmarkt. Wij hebben de oplossing met Ikstagraagvooraan.nl

Werkwijze

Via een gratis en vrijblijvend intake gesprek bekijken we uw woonmensen en kijken naar uw financiële mogelijkheden. Zodra alle woonwensen in kaart zijn gebracht starten we met de toezending van het nieuwste woningaanbod in de door u opgegeven wijken en prijsklassen. Ook aanbod dat zelfs nog niet op Funda staat.

Omdat u al weet wat u aan hypotheek kunt krijgen en wij weten wat uw woonwensen zijn kunnen we snel schakelen als er nieuw aanbod op de markt vrij komt. Doordat wij voortdurend waardebepalingen doen weten wij wat er op korte termijn in de verkoop komt waar u uw voordeel mee kan doen.

Neem contact met ons op

Aankoopmakelaar Eerbeek ervaringen

Wij hebben door de jaren heen al vele woningzoekenden naar volle tevredenheid geholpen gedurende de zoektocht en de aankoop van hun droomwoning:

Net als bij de aankoop van mijn vorige woning, was er ook nu weer een erg prettige samenwerking bij het regelen van de hypotheek. De hypotheek was binnen 2 weken geregeld (tijdens de feestdagen), waardoor ook de verkoper van de nieuwe woning snel zekerheid had.

Thomas

Nu al 2 keer zeer professioneel geholpen door Dennis. Deed zijn uiterste best om voor alle partijen het beste uit de situatie te halen. Prettige en vlotte afhandeling, erg tevreden!

Marc Leguit

Tijdens de koop van onze nieuwe woning en verkoop van mijn oude woning was er constant een updatemoment. Adam gaf goed advies over de verkoop en de overdracht van onze nieuwe woning ging soepel en snel.

Jorick Penning

Neem contact met ons op

Kortom, hulp van een goede aankoopmakelaar in Eerbeek of omgeving is geen overbodige luxe. Neem contact met ons op, vervolgens gaan we samen op zoek naar hét huis in Eerbeek. Van bezichtiging tot taxatie, bouwkundige staat en onderhandelingen voor de beste prijs.

“Iedereen is altijd welkom bij ons en we doen ons uiterste best om onze klanten optimaal van dienst te zijn.”

Bel direct naar 0313 – 652425 of vul laat uw gegevens en vraag achter in onderstaand contactformulier. De koffie staat altijd voor u klaar.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Er is een groot verschil tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar adviseert de verkoper van een huis, terwijl een aankoopmakelaar de koper van een huis adviseert. Verkoopmakelaar of aankoopmakelaar inschakelen? Neem contact op met Gert-Jan Scholten makelaardij voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

Veel mensen vragen zich af of je met een aankoopmakelaar meer kans hebt op een succesvolle aankoop van een huis. Het antwoord op deze vraag is ‘ja’. Een aankoopmakelaar verhoogt de kans op succes in alle provincies van ons land. Zo heeft een aankoopmakelaar vaak alsnog kans op een bezichtiging, weet een aankoopmakelaar precies waar hij of zij op moet letten en kan de aankoopmakelaar helpen met het doen van een bod. Neem contact op, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen bij de aankoop van een nieuw huis voor een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar helpt bij het vinden van een geschikt huis, maar ook kan u ook bijstaan tijdens de onderhandelingen. Maar is het verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen? Een aankoopmakelaar is handig, maar het is niet noodzakelijk. Een aankoopmakelaar inhuren kost geld, maar levert ook veel geld op. Bovendien neemt een aankoopmakelaar u veel werk uit handen. Neem gerust contact op.

 

Omdat steeds meer mensen een aankoopmakelaar in de arm nemen, vraagt u zich misschien af of het nog mogelijk is om een huis te kopen zonder een aankoopmakelaar. Het is zeker nog mogelijk om een huis te kopen zonder een aankoopmakelaar, maar de kans op een succesvolle aankoop wordt wel groter, doordat een aankoopmakelaar ervoor zorgt dat u niets over het hoofd ziet. We vertellen graag meer over de mogelijkheden van een aankoopmakelaar van Gert-Jan Scholten makelaardij. Neem contact op voor meer informatie.

 

0313 - 65 24 25